Bosch TWK3A011

39

  • 3 herë sigurt: Mbyllja automatike, mbinxehja dhe mbrojtja e tharë, hiqni ndezjen
  • Mbërthimi i kapësit për më shumë siguri
  • Lehtë për t’u pastruar me kapak të lëvizshëm dhe hapje të gjerë
  • Mbyllja e kordonit
  • 1,7 l kapacitet

Produkte të ngjajshme