Bosch TDS373118P

262

 • Fuqia: 3100W
 • CeraniumGlissée me kanale të avullit dhe layout me 3 faza – shpërndarje ideale me avull dhe shkëlqim të shkëlqyer
 • 320 g: Avulli i thellë përmes 3 avullit intensiv rrit deri në 320 g
 • AdvancedSteam System: shpërndarja e avullit optimizuar për shkak të një dizajni të ri të avancuar të pllakës së vetme
 • Hekuri me “sistem avulli të përparuar” për hekurosje të rehatshme
 • i-Temp Advanced: kombinimi perfekt i temperaturës dhe avullit për të gjitha pëlhurat e hekurosura
 • Avull vertikal për pëlhura freskuese
 • Presioni i avullit: 6 bar me sistemin e sigurisë
 • Watertank i madh i lëvizshëm: 1.4 l për rimbushje të përhershme
 • Calc’n’Clean Advanced: një koleksionist me shkallë të veçantë që mund të hiqet lehtë për pastrimin e shpejtë dhe të lehtë të stacionit të avullit
 • Program AntiShine: mbrojtje e veçantë për pëlhura të errëta dhe delikate
 • Timer Calc’nClean: kujton pastrimin
 • Butoni “eko”: kursimet e energjisë deri në 25% dhe kursimi i ujit deri në 40%
 • Sistemi i Sigurtë: Hekuri është fiksuar në stacionin e avullit për më shumë siguri gjatë transportit dhe magazinimit
 • Mbyllja automatike “e sigurt”: për një siguri më të madhe, automatikisht fiket kur hekuri mbetet pa mbikëqyrje
 • Pad jastëk jo-shqip i lëvizshëm
 • Gjatësia e kabllit prej 1.9 m me strukturë të rregullt të përbashkët dhe kurrizit
 • Baza antislip
 • Aksesorë opsionalë: mbrojtës pëlhurë mbrojtëse TDZ2045
 • Koha e ngrohjes përafërsisht 2 minuta

Produkte të ngjajshme