Bosch TDA502801T

84

  • Sasia e re e avullit: 180 g
  • Vazhdimisht avull i lartë: 40 g / min
  • Fuqia hyrëse: deri në 2800 W
  • AdvancedSteam System: Përmirësim i shpërndarjes së avullit në sajë të formës së përmirësuar dhe ndarjes së katranit
  • Bordi i hekurosjes CeraniumGlissée me kanale me avull dhe 3 zona hekurosje – shpërndarja dhe mbarimi ideal i avullit

Produkte të ngjajshme