Bosch TDA5024010

68

  • Sasia e re e avullit: 160 g
  • Vazhdimisht avull i lartë: 40 g / min
  • Hyrja e energjisë: deri në 2400 W
  • AdvancedSteam System: Përmirësim i shpërndarjes së avullit në sajë të formës së përmirësuar dhe ndarjes së katranit
  • Bordi i hekurosjes CeraniumGlissée me kanale me avull dhe 3 zona hekurosje – shpërndarja dhe mbarimi ideal i avullit

Produkte të ngjajshme