Bosch TDA3024020

54

  • Sasia e reve të avullit: 150 g
  • Vazhdimisht avull i lartë: 40 g / min
  • Hyrja e energjisë: deri në 2400 W
  • AdvancedSteam System: Përmirësim i shpërndarjes së avullit në sajë të formës së përmirësuar dhe ndarjes së katranit
  • Bordi i hekurosjes shumëfunksional CeraniumGlissée – për hekurosje të shpejtë pa folda në të gjitha drejtimet

Produkte të ngjajshme