Bosch TDA3024010

55

 • Fuqia: 2400W
 • Shtresë e lartë shumëfunksionale CeraniumGlissée – për hekurosje të lëmuar dhe të lirë në të gjitha drejtimet
 • AdvancedSteam System: shpërndarja e avullit optimizuar për shkak të një dizajni të ri të avancuar të pllakës së vetme
 • dizajn ergonomik për hekurosje të përshtatëshme:
  – Dorezë e rehatshme SoftTouch
  – ThumbRest i përshtatshëm
  – butona të mëdha në formë ergonomike
 • Avull i vazhdueshëm 40 g / min
 • Shot me avull 150 gr
 • Avull vertikal
 • Karburant i madh transparent (320 ml), për mbushje të lehtë dhe të shpejtë
 • Funksioni i llakut të ujit
 • Kontroll i ndryshueshëm me avull
 • Kontroll i ndryshueshëm i temperaturës
 • Dritë kontrolli LED
 • Paketë hekurosje e hollë – hekurosje e lehtë përgjatë butonave dhe shtresave
 • QuickFilling: hyrje më e madhe e mbushjes me kapak për mbushje / zbrazje të shpejtë dhe të lehtë
 • 3AntiCalc: Funksioni i trefishtë i pastrimit me sistemin e pastër, të pastër dhe të ndërtuar në sistemin anti-calc
 • Funksioni i ndalimit të pikimit
 • Kabllo ekstra e gjatë prej 2 m me strukturë të rregullt të përbashkët dhe kurrizore

Produkte të ngjajshme