Bosch PHD5987

43

 • Tharëse flokësh BrilliantCare KeratinAdvance
 • Fuqia: 2200 vat
 • Teknologjia KeratinAdvance: Kombinimi shkencor i butë i volumit të nxehtësisë dhe ajrit mbron keratinin e proteinave për të ruajtur strukturën e shëndetshme të qelizave të flokëve.
 • Color & Care Formula: vendosja e veçantë dhe e butë e keratinës ofron flokë të shëndetshëm, rezistente dhe ngjyra të shkëlqyera që zgjasin.
 • Buton Turbo: tharje super e shpejtë
 • Anti-Static-Effect për shkak të “jonizim të dyfishtë” të përhershëm: Dy rrjedha të joneve reduktojnë ngarkimin statik. Flokët mund të krehen më lehtë dhe duken më të drejtë dhe shinier.
 • 2 çelsin e ndenjëseve të ndenjëseve për ngrohje dhe shpejtësi
 • Buton i veçantë për fiksimin e stilit të flokëve
 • Lehtë për t’u pastruar për shkak të vuajtjes së ajrit të largueshëm
 • Koncentrator për styling dhe formimin
 • Diffuser vëllimi: diffusor vëllimi
 • Varet lak
 • Mbrojtja e temperaturës

Produkte të ngjajshme