Bosch PHD5781

44

 • Fuqia: 2000 Watt
 • Dorezë e palosshme
 • Ruajtja e ngjyrave: efekti më i qëndrueshëm me ngjyrë
 • Butoni i kujdesit: kombinim ideal i temperaturës dhe shpejtësisë – kujdesit për flokët tuaj
 • Buton Turbo: tharje super e shpejtë
 • Anti-static-efekt për shkak të dyfishtë jonizim
 • 3 cilësime të temperaturës për rregullim individual
 • 2 cilësime shpejtësie për rregullim individual
 • Buton i veçantë për fiksimin e stilit të flokëve
 • Lehtë për t’u pastruar për shkak të vuajtjes së ajrit të largueshëm
 • Koncentrator për styling dhe formimin
 • Kordoni i energjisë me klip për ruajtje të lehtë
 • Varet lak
 • Mbrojtja e temperaturës
 • 2 çelsin e ndenjëseve të ndenjëseve për ngrohje dhe shpejtësi

Produkte të ngjajshme