Bosch PHD5767

38

  • Fuqia: 2000 Watt
  • 2 cilësime shpejtësie për rregullim individual
  • 3 cilësime të temperaturës për rregullim individual për çdo lloj flokësh
  • Buton fikse fikse
  • Lehtë për t’u pastruar për shkak të vuajtjes së ajrit të largueshëm
  • Koncentrator për styling dhe formimin
  • Lidhja e gjatesise se kabllit: 1.8 m
  • Varet lak
  • Mbrojtja e temperaturës

Produkte të ngjajshme