Bosch PHD2511

19

 • Hyrja e energjisë: 1800 W
 • Dizajn ergonomik
 • 2 çelësa të veçantë rrëshqitës për përzgjedhjen e temperaturës dhe fuqinë e tharjes
 • Numri i hapave të temperaturës: 3
 • Kapaciteti i shkrirjes me 2 shkallë lejon kontrollin individual
 • Vazhdimi për të përhershëm
 • Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 • Kova për varjen
 • Pezullimi për deponim
 • Mbrojtja nga mbinxehja
 • Ndaj çelësin e “prerjes” të ftohtë

Produkte të ngjajshme