Bosch MSM6B250

32

  • 300 watt motor – zhurma e ulët dhe dridhje të ulët
  • Linja e hollë, dizajn elegant
  • Projektuar në mënyrë ergonomike për trajtim të shkëlqyeshëm
  • Këmbë e shkëputur, me cilësi të lartë blender inox
  • Lehtë për të pastruar, jo-splash blender këmbë
  • Të gjitha pjesët përveç kutive të marsheve janë të ruajtura në pjatalarëse
  • Udhëzues i ilustruar për përdorim të lehtë
  • Gota e përzierjes transparente me kapak

Produkte të ngjajshme