Bosch MSM6B100

18

  • 280 Watt
  • Mikser i fuqishëm, i hollë me bar
  • Forma ergonomike për trajtimin më të mirë
  • Bazë për përzierjen e lëvizshme e bërë nga plastike rezistente ndaj temperaturës
  • Bell pa hapje anësore – parandalon shiringat dhe lehtëson pastrimin
  • Përzierja e këmbëve dhe e aksesorëve (me përjashtim të njësive të marsheve) janë të mbrojtura në pjatalarëse
  • Udhëzimet simbolike të përdorimit lehtësojnë operimin

Produkte të ngjajshme