Bosch MSM14200

33

  • Motor me fuqi 400 W – nivel i ulët i zhurmës, i lehtë dhe i shpejtë
  • Thikë inovative, të mprehtë QuattroBlade me katër blades për kalimin e përsosur, përzierjen dhe rezultatet e piraterisë

Produkte të ngjajshme