Bosch MMB21P0R

65

  • Motor me 500 W: fuqi të mjaftueshme për përdorim të përditshëm
  • Stainless Steel Blade për bluarjen e akullit
  • I përshtatshëm për dërrmues të akullit për pije të ftohta

Përzierësi i Bosch përzihet dhe përzien përbërësit e zgjedhjes suaj shpejt dhe me besueshmëri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bosch MMB21P0R”

Your email address will not be published. Required fields are marked *