Bosch MKM6003

20

  • Hyrja e fuqisë: 180 W
  • Punon vetëm me një kapak të mbyllur
  • Për 75 g fasule kafeje
  • Mulli dhe çelik inox
  • Çelësi i sigurisë

Produkte të ngjajshme