Bosch MFQ3020S

30

  • Hyrja e energjisë: 300 W
  • Teknologjia moderne e motorit: e fortë, e qetë dhe e lehtë
  • 4 shpejtësi
  • Shpejtësi shtesë turbo

Produkte të ngjajshme