Bosch HBG43T360R

484

 • Muret anësore dhe prapa janë të mbuluara me EcoClean
 • Sistemi i Multifunction 7 mënyrat e ngrohjes: sipërme / ngrohjes ulët, nxehtësia e poshtme, convection, vuaj me convection, Vario-vuaj zonë të madhe, Vario-grill vogël zonë Shkrirje
 • XXL-furrë me vëllim 62 l me smalt GranitEmail
 • Ngrohja automatike e shpejtë
 • Funksioni “Bllokimi i fëmijëve” me aftësinë për të konfiguruar
 • Temperatura e ngrohjes së xhamit të jashtëm deri në 40 º
 • Çelsin e ndezur
 • Shikoni shumëfunksional
 • Ndriçimi i furrës 25 W
 • Binarët teleskopikë në 3 nivele
 • Sipërfaqja e brendshme e xhamit të derës së furrës
 • Dera e furrës me hapje të hapura dhe mbyllëse të mbylljes
 • Sistemi i ftohjes së pajisjes
 • 1 x tabaka për pjekje alumini, 1 x grilë të kombinuar, 1 x tabaka për pjekje universale
 • Gjatësia e kabllit elektrik (0.95 m) me prizë
SKU 102914 Category Tag

Produkte të ngjajshme