Ferizaj

Magjistralja Ferizaj-Prishtine, Talinoc i Muhaxherëve
MON-SUN 09:00 – 21:00
049 500 003
[email protected]

Prishtinë

Rruga Prishtinë- Fushë-Kosovë (nën rrethin e madh)
MON-SUN 09:00 – 21:00
049 439 345
[email protected]

Gjilan

Kompleksi Kalabria afër LCW dhe Interex
MON-SUN 09:00 – 21:00
049 168 000
[email protected]

Prizren

Rruga Tiranes (Qendra tregetare Kabashi 2)
MON-SUN 09:00 – 21:00
049 530 553
[email protected]

Gjakovë

Rruga Skënder-Beu përball Stacionit Policorë
MON-SUN 09:00 – 21:00
049 500 011
[email protected]
Scroll to Top